2021-12-10 07:49:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jól teszed, ha pénteken inkább kerülöd a problémás helyzeteket

Napi horoszkóp december 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szeszélyes időszak a mostani a napi horoszkóp szerint. Nagyon jók az ötleteid, és annak ellenére is érdemes energiát fektetned a megvalósításba, hogy az eredmények egyelőre hullámzónak tűnnek. Pénteken érdemes előre felkészülnöd a munkádban vagy a munkahelyeden hamarosan bekövetkező változásokra...
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerelem mindig kárpótol a nehézségekért. Pénteken is megtalálod a módját, hogyan csempéssz egy kis romantikát a párkapcsolatba. Uralkodó bolygód, a Vénusz a Bak jelében a Plútóval áll együtt, és hosszú távra támogatják a boldogságodat. Még az "ezeréves" együttélések is valósággal újjáélednek...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bizakodóbb, optimistább vagy, mint néhány napja. Pedig, ha jól belegondolsz, valójában semmi sem változott körülötted. Benned, a fejedben persze annál inkább. Végre ki mered mondani a vágyaidat úgy, ahogyan eddig sosem merted. Intenzív élményekben lehet részed az érzelmek terén, akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még keresed a társadat.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szerelem, szeretet iránti vágyad felerősödik. De nemcsak kapni szeretnél, pénteken igazán adakozó hangulatba kerülsz. Figyelmednek, a törődésednek ezernyi jelével veszed körbe azokat, akiket szívből szeretsz. Ne mondjon nemet egy pénteki meghívásra!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Borongós hangulatodat egy kedves gesztus, vagy egy vidám félmondat teljesen áthangolja. Ahogy haladnak előre a napok és közeledik a karácsony, egyébként is egyre ünnepibb hangulatba kerülsz. Részed lehet egy beszélgetésben, ami egészen új megvilágításba helyezi a számodra fontos dolgokat.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bizonyos szempontból fellélegezhetsz, hiszen a párkapcsolatodban ismét szeretet és harmónia uralkodik. Munkahelyeden is megpróbálsz maximálisan teljesíteni, de a feladatok csak tornyosulnak előtted… Pénteken szerencsére még nagyon sokat haladhatsz előre!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem elégszel meg az átlagos dolgokkal sem a munkában, sem a magánéletben. Intuíciód révén szinte belelátsz a másik ember lelkébe. Ha még keresed a társadat, a sors egy csodálatos szerelmi kapcsolattal ajándékozhat meg, ami tartós boldogságot hoz az életedbe. Kérdés, hogy nyitott vagy-e rá?
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Csak a jóra fókuszálj pénteken! Mostanság több olyan nehézséged akadt, ami egyszerűen kívül esik a cselekvési lehetőségeiden. Fontos, hogy ezeket valahogy érzelmileg ki tudd zárni az életedből, és inkább a csodás pillanatokat őrizd meg. Szerencsére utóbbiban bőven lesz részed.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bolondos, viccelődős kedvű leszel egész nap. A munkatársakat is te szórakoztatod, ezért aztán nagyon is élvezik a társaságodat. A pezsgés a szellemieknek is jót tesz: új ötletekkel, megoldásokkal rukkolhatsz elő. Sőt, a többieket is erősen inspirálod.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Pénteken különös gondot fordítasz a szép és kényelmes otthon megteremtésére. A karácsonyt szeretnéd szűk családi körben ünnepelni. Ha jelenleg magányosan élsz, akkor sem akarsz mindenáron hódítani. Inkább a csendes, békés elmélyülést igényled most. Ne aggódj, jön majd valaki, aki tökéletes társad lesz ebben!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól teszed, ha pénteken inkább kerülöd a problémás helyzeteket. A bolygók azt mutatják, hogy egyelőre még nem készültél fel a harcra, a mostani még csak az erőgyűjtés ideje. Mérlegelj, ahogy mindig is szoktál, és készülj fel a küzdelemre...
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon vágyódsz rá, hogy otthont meghitt és romantikus kis fészekké varázsold. Jó ízlésedet, a kreativitásodat, a szépérzékedet tükrözi is a környezeted. Pénteken még a szokottnál is fontosabb számodra a harmónia, és képes is leszel mindent megtenni az otthon békéjéért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: